We 💕 Extrema Outdoor BE!

We 💕 Extrema Outdoor BE!

Jullie zullen het wel al gezien hebben, maar wij hebben ons ZO goed geamuseerd afgelopen weekend! Extrema Outdoor is een jaarlijkse traditie voor ons, die we omwille van een leuk container/televisie-verhaal helaas niet hebben kunnen voortzetten vorig jaar...

Dit jaar waren we wel weer van de partij! Bedankt aan iedereen die ons is komen opzoeken voor de leuke gesprekjes, fijne dansjes en de toffe selfies die we ook nog eens via Facebook toegestuurd kregen! You guys rock! 

Read More

Keepin' it Sweet with Anna Olson

Keepin' it Sweet with Anna Olson

Deze week werden we uitgenodigd door Food Network voor een master class by the one and only Anna Olson.
And we totally love her!

De bekende Canadese patissier is in Belgie om ons te laten kennismaken met haar nieuwe televisieserie op de zender. Nu, ik ben eigenlijk helemaal geen dessertpersoon (al dat afwegen en al die vaatwas!). Maar net als Magali vind ik het wel leuk om bij te leren op vlak van patisserie. Daarom vond ik dit wel een leuke kans om iets op te steken van Anna. 

Read More

Relax, have some Tranquini

Relax, have some Tranquini

Monday again. Weeral file. 

Stress stress stress. Iedereen is altijd gehaast en alles moet snel gaan in ons Belgenlandje, maar het lijkt wel alsof de halve bevolking altijd weerloos vast staat op de baan. Hopelijk haal ik die afspraak nog. En die deadline. En kan ik straks nog snel even boodschappen doen tussendoor. En gebak ik net op tijd thuis om nog een rondje te gaan lopen. Hopelijk. Dat laatste daar kijk ik echt naar uit. Even helemaal weg van de wereld en m'n hoofd leegmaken.

Read More

Make your skin naturally glow

Make your skin naturally glow

De huid is het grootste en belangrijkste orgaan van ons lichaam. Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan toxische stoffen zoals uitlaatgassen en UV-straling. Daarom is het super belangrijk om onze huid te beschermen. Een goeie manier om dit te doen is door de juiste voeding te kiezen en veel water te drinken. Avocado's, granaatappel, walnoten, tomaten, kiwi en pompoen zijn maar enkele van de vele gezonde voedingsmiddelen, rijk aan antioxidanten die je huid voeden met de nodige vitaminen. Bonus: they're absolutely yummy ;)

Read More

Amazing Anthropologie

Amazing Anthropologie

Anthropologie is simply amazing! Dit Amerikaanse merk biedt originele kleding aan voor creatieve vrouwen. De mode die je er vindt is soft & delicate, easy cool, elegant classic en modern sporty. Naast kleding vind je er ook de leukste juwelen en accessoires, meubilair, make-up en geweldige cadeautjes. So I'd definitely make it your stop next time you're in London or New York! 
Heb je geen tijd voor een shopping weekend? Je kan ook lekker online shoppen op hun website!

Read More

HIP WITH HENNA

HIP WITH HENNA

Ink?

Meer en meer mensen houden van inkt op hun lichaam. Ook wij denken er stiekem wel eens over om een tatoeage te laten zetten. Een tattoo is namelijk erg mooi en de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is wel enorm pijnlijk en heel erg duur. De laatste tijd moet het ook allemaal groot, zwart en opvallend zijn, denk maar aan de blackout tattoos van de laatste jaren... heavy stuff! 
 

Toch vinden veel vrouwen een kleine, elegante tattoo op een mooie plaats toch nog altijd heel mooi. 

Read More