La Terrazza is closing! ...but not without a closing party ;)

 

 

Wat een heerlijk weekend was ons dat!

Heel erg bedankt aan iedereen die erbij was, jullie waren geweldig!

Dank ook aan Seelen, Dominic Dominico Roberti, Bollen & Fichtner, Djuble & de mannen achter For the love of New Wave om er met ons een feest van te maken!

Helaas is de laatste week van onze zomerbar aangebroken... Deze week zijn we heel de week open & zaterdag zorgen we voor een leuk slotfeest!

Iedereen is natuurlijk welkom!

closing.jpg

 

 

 

 

 

Openingsuren laatste week

Maandag 28/08 15u00 - 24u00

Dinsdag 29/08 15u00 - 24u00

Woensdag 30/08 gesloten

Donderdag 31/08 15u00 - 24u00

Vrijdag 01/09 15u00 - 24u00

Zaterdag 02/09 14u00 - ...

 

See you soon!

 

Signeersessies 'Bowl Food' op komst! 🍜

Signeersessies 'Bowl Food' op komst! 🍜

Hi Iedereen,

We willen even aankondigen dat we op 17 en 18 juni gevraagd zijn voor enkele signeersessies van 'Bowl Food' in Beringen en Diest tijdens de jaarlijkse braderijen. 

  • Beringen: Je vindt ons op 17/06 vanaf 10u tot 11u30 in de Stedelijke Bibliotheek en vanaf 11u30 in de Standaard Boekhandel
  • Diest: Je vindt ons op 18/06 vanaf 14u in de Standaard Boekhandel.
Read More

Bowl Food Fever

Bowl Food Fever

Hi everyone!

Ons boek Bowl Food ligt nu bijna 2 weken in de winkelrekken. Zo vreemd maar ook zo leuk!

We willen jullie langs deze weg bedanken voor jullie lieve feedback op het boek. We hebben er natuurlijk hard aan gewerkt en waren razend benieuwd naar de eerste reacties! Echt super dat we ook een beetje in jullie eigen bowls kunnen kijken via de tags #buildyourbowl en #bowlfood ! Zo cool ;)

Read More

Ons boek 'Bowl Food' komt eraan!

Ons boek 'Bowl Food' komt eraan!

Nog exact 2 weken en ons boek 'Bowl Food' ligt in de winkelrekken! 

In dit boek bundelden we maar liefst zestig van onze favoriete recepten. Je kan er niet alleen de populairste recepten uit Strombowli in terugvinden, maar ook enkele van onze favoriete familierecepten en gerechten die geïnspireerd zijn door onze reizen naar het buitenland.

Read More

Wegens succes verlengd!

Bedankt voor jullie telefoontjes, berichtjes en grote interesse! Om iedereen een eerlijke kans te geven om toch een keertje bij ons te komen dineren, hebben we samen met de stad besloten om onze popup nog enkele avonden langer open te houden!

Wil je er een keertje bij zijn? Reserveren voor 28, 29 en 30 maart kan online via onze webpagina!
Snel zijn is de boodschap!

See you soon!

XOXO

Chloe & Magali

 

Onze popup opent binnenkort!

Onze popup opent binnenkort!

Ons pop-upavontuur vorig jaar is ons zo goed bevallen dat we geen seconde twijfelden om een nieuw pop-uprestaurant te starten hier in Limburg. We hebben net dat koksdiploma op zak en heel veel goesting om er weer in te vliegen. Zoals jullie weten zijn we volop bezig met de start van een eigen zaak. In afwachting daarvan kunnen jullie toch al een keer komen proeven van iets helemaal nieuws!

Read More

Surprise!

Eindelijk kunnen we jullie al een beetje meer vertellen over onze bezigheden in 2017! Het jaar is al erg goed begonnen, want er zijn al heel wat leuke projectjes waar we al een tipje van de sluier kunnen oplichten...

We're writing a book! 

Yep! We zijn druk in de weer met de creatie van ons hoogsteigen kookboek! Hier zal je natuurlijk alle succesrecepten van Strombowli in terugvinden, maar ook onze lievelingsrecepten en familierecepten krijgen een plaatsje in het boek. Momenteel zijn we bezig met de food fotoshoots waarvoor we samen werken met de getalenteerde Heikki Verdurme. Het is dan ook weer een droom die uitkomt om aan zo'n leuk project te werken dat we dit jaar met jullie kunnen delen. Hope you will like it!

Verder zijn we natuurlijk ook druk bezig met de opstart en het ontwerp van onze nieuwe zaak. Maar voor wie al een keer wil komen proeven van wat lekkers, hebben we nog een grote verrassing...

We're opening a popup restaurant!

Binnenkort openen we weer een pop-up restaurant! Het wordt een restaurant met een heel speciaal concept op een erg mooie locatie! Meer kunnen we jullie helaas nog niet vertellen, maar wat we wel al kunnen zeggen is dat we er naar uit kijken om jullie weer te verwelkomen en te verwennen ;)

Heel veel liefs,

Chloe en Magali

 

Ⓒ Heikki Verdurme

Busy Busy Busy

Oke, toegegeven. We haven't been around here much, lately.
MAAR we hebben daar een heel goed excuus voor. Drie goeie excuses, trouwens :)

We zijn momenteel erg druk in de weer met enkele leuke projecten. En we beloven dat jullie de allereersten zullen zijn die hier meer nieuws over krijgen, deze maand nog! Ondertussen zijn we ook nog eens bezig met de opstart van de nieuwe zaak. De afgelopen maanden hebben we concepten bedacht, connecties gelegd, locaties verkend, en nu is het zo ver. Chloe heeft deze week haar diploma chef-kok behaald, dus nu kunnen we echt van start, for real!

Omdat er weer heel wat leuks op de planning staan in 2017 en we jullie niet langer willen laten wachten, geven we jullie al een kleine sneak peek (zie foto) van onze bezigheden deze week.

Hope you guys like it!

XOXO
Chloe & Magali

Ⓒ Heikki Verdurme

Happy New Year!

Happy New Year!

Zo dat was het dan. Het jaar 2016 zit er op. En dat hebben we goed gevierd!  Hopelijk was jullie eindejaar net zo leuk was als dat van ons! #eindelijkuitgeslapen

Het was voor ons een jaar vol veranderingen maar vooral een erg leuk jaar, gevuld met nieuwe ervaringen, nieuwe kansen en nieuwe vrienden. Via deze weg willen we jullie bedanken voor al jullie nieuwjaarswensen, -berichtjes en -mailtjes maar vooral voor jullie onvoorwaardelijke steun het afgelopen jaar.

Read More

Het Feestmenu

Afgelopen weekend kon je een interview met ons lezen in Sjiek magazine. Over ons, onze band als zussen, onze familie en onze plannen voor het komende jaar. Het was vooral een grappig interview en coole fotoshoot met rauwe ingrediënten: totally out of the box, which we love!

Wat ook aan bod kwam: we zijn dit jaar ambassadrices voor het project 'Eet Meer Limburg' en ontwikkelden daarom in samenwerking met Puur Limburg een eindejaarsmenu met Limburgse streekproducten. Dit menu kan je a la Hello Fresh zelf thuis bereiden door een box met ingrediënten te bestellen bij Puur Limburg. Zo worden de producenten van deze heerlijke streekproducten ook eens in de kijker gezet en steunen we allen samen de lokale economie. Een heel leuk initiatief waar we maar al te graag aan meewerken!

Wil je zelf graag zo'n box winnen? Doe dan mee met onze fotowedstrijd op instagram!
Post je leukste kerstfoto en tag #eetmeerlimburg en @sistersandspice en wie weet val jij wel in de prijzen! De winnaar wordt op 4/12 bekendgemaakt.

Veel succes! 

XOXO

 

 

IMG_4131.JPG
IMG_4153.JPG
IMG_4156.JPG
IMG_4157.JPG

Aloha!

Aloha!

Wat een week! De afgelopen dagen rennen we van project naar project en koken we tot in de vroege uurtjes. Leuk! En nog leuker als we alle positieve reacties horen :) Duizendmaaldank daarvoor <3

The Italian Gathering

Deze week kookten we voor de eerste keer een Italian sharing dinner voor een vijftigtal genodigden van Brems Doors. We begonnen met wat schuimwijn en aperitiefhapjes, gevolgd door verschillende antipasti die we serveerden op, hoe kan het ook anders, houten planken van bij Brems. Auberginerolletjes met pistachepesto, gevulde champignons, parmaham, pecorino, Siciliaanse olijven, huisgemaakte focaccia, een tomatendip enzovoort. Plenty to go around

Read More

Catering fun & de Week van de Smaak

Catering fun & de Week van de Smaak

Afgelopen weekend trouwde een van mijn beste vriendinnen. En wij kregen de eer om de receptie van het huwelijk te verzorgen. We zorgden voor wat vegetarische hapjes gezien het bruidspaar vegetarisch is, maar ook voor wat lekkers voor de liefhebbers van vis en vlees: hummus van rode paprika, gefrituurde falafel met couscous en yoghurt, tartaar van wilde zalm met mierikswortel, en  gehaktballetjes met gember, soja en honing. De hapjes vielen gelukkig in de smaak en het werd een mooie dag voor de lovebirds ♥

Read More