LA TERRAZZA - Rooftop Summer bar

OPENINGSUREN LAATSTE WEEK

Maandag 28/08 15u00 - 24u00
Dinsdag 29/08 15u00 - 24u00
Woensdag 30/08 gesloten
Donderdag 31/08 15u00 - 24u00
Vrijdag 01/09 15u00 - 24u00
Zaterdag 02/09 14u00 - ...   La Terrazza Closing Party

Bezoek onze Facebookpagina voor meer informatie over de events van deze week!

De zomerbar is open vanaf 8 juli tot eind augustus op zonnige zomerdagen. Elke week worden de openingsuren op deze site weergegeven.
De toegang tot het domein is gratis.

 

Welkom op onze zomerbar!
We zijn super enthousiast, want we hebben een van de mooiste locaties in Limburg kunnen strikken: De Paalse Plas. 

Onze thuishaven Paal heeft natuurlijk wel erg mooie herinneringen voor ons en net daarom kozen we voor dit prachtig domein, waar we al zoveel mooie momenten beleefden. 

Met een oppervlakte van meer dan 40 hectare, is de Paalse Plas het grootste binnenmeer van België. Je vindt er een lig- en speelweide, zitbanken, een zandstrand en zelfs een avontuurlijk speelschip voor de allerkleinsten. Het fietspad rond de plas maakt deel uit van het fietsroutenetwerk. Je kan er wandelen en fietsen naar hartelust. Voor de waterratten onder ons is er de zeil- en windsurfclub Sirocco en ook de afgebakende zwemvijver is geopend in juli en augustus. En wie graag naar een visje hengelt, is ook helemaal op zijn plaats.

Het prachtig golfterrein van Millennium Golf, maakt het “mooiste plekje van Limburg”  helemaal compleet. Je kan er in de mooiste, rustgevende omgeving gezellig vertoeven en een balletje slaan. 

& hier komt dan ook onze zomerbar!

Op ons dakterras aan Millennium Golf vind je ons de hele zomer lang terug! We serveren er homemade cocktails, wereldwijnen en speciale bieren, lekkere hapjes en originele frisdranken en dat allemaal met een verbluffend uitzicht op het water. Tel daarbij nog een leuk muziekje, fijne events en de beste lokale deejays in het weekend, en de zomer kan voor ons al niet meer stuk!

We hopen jullie dan ook allemaal te verwelkomen vanaf 8/07 om 14u op ons rooftop terrace met zicht op het water!

Tot dan!

Liefs, 
Chloe & Magali

 

FOTO GALLERY
Domein Paalse Plas & Millennium Golf