Valentine's Day tip: Two4One

Valentine's Day tip: Two4One

Valentijn komt eraan maar het is natuurlijk niet altijd even gemakkelijk om een geschikt cadeautje voor je wederhelft te vinden. En de populaire geschenken zoals een boeket rozen, een lekker geurtje of romantisch diner zijn ook niet altijd even goedkoop...

Heb je zin om je lief te verrassen met een heerlijk diner of een avondje wellness maar zit je even krap bij kas? Dan kan je toch nog bij Two4One terecht! Zoals jullie op instagram wellicht al gezien hebben, bezoeken wij geregeld zaken met de formule van Two4One.

valentinesday.jpg

Voor zij die het concept nog niet kennen: Met Two4One krijg je bij meer dan 175 zaken in Vlaanderen een menu voorgeschoteld met 2, maar betaal je er maar 1. Dus een korting van 50%! Kies je liever a la carte, dan krijg je een korting van 15 % op je totale rekening, inclusief dranken. Daarnaast zijn er vaak erg leuke acties in samenwerking met een van onze favoriete magazines; de Flair pockets.

Bovendien kan je momenteel ook kans maken op een etentje bij  Marktzicht of Hotel de Boskar 1773 in Peer. Deelnemen kan tot en met 6 februari op de Facebookpagina van Two4one door de leukste foodfoto te posten!

Ga je liever relaxen bij de wellness?  Dan heb je een ruime keuze aan verschillende promoties bij verschillende sauna & wellness centra en geniet je van 1 + 1 gratis inkom!

Met 2 voor de prijs van 1 ?! Let's Go!

Thaise Massaman curry met pompoen, ananas en wilde rijst

Thaise Massaman curry met pompoen, ananas en wilde rijst

Very healthy smoothie met watermeloen en chili

Very healthy smoothie met watermeloen en chili