So much tapas, so little time!

So much tapas, so little time!

Tapas, tapas en nog eens tapas! Dat kan je bij Tapas Locas aan de kolenmarkt in Brussel krijgen!
En dan hebben we het nog niet eens over de lekkere sangria en wijntjes die dit no frills restaurantje schenkt! Dit is een van onze lievelingszaakjes in Brussel waar je voor bijna geen geld een erg leuke en lekkere avond kan beleven in groep! Chloe's verjaardag woensdag, was dan ook de uitgelezen kans om er weer naartoe te trekken met wat vrienden en familie!

Verwacht geen chique tafels en stijve bediening, maar een leuk, kleinschalig zaakje met houten bankjes, gezellige kaarsen en zuiderse doeken en posters aan het plafond en de muren. Gezelligheid troef in deze Spaanse tapasbar, want de tafels staan dan ook nog eens lekker dicht bij elkaar en het gonst er van de rumoerige gesprekken en gelach. Iedereen lijkt er zich wel te amuseren, of het nu vrienden, collega's, business mensen of een verliefd koppel betreft.

 

De kaart bestaat uit een mix van heerlijke smaakvolle koude en warme tapas. Of je nu van vlees, vis of veggie gerechten houdt, je komt er beslist aan je trekken! Onze favo tapas zijn de volgende: scampis diaboliques (gebakken scampi's in een pikant roomsausje), Moules gratinées à la Dieppoise(gegratineerde Spaanse mosselen), champignons fris a l'ail (verse champignons met erg veel look, yum!), caviar d'aubergines (auberginekaviaar), risotto St. Jacques, riz Noir Aux Calamars (zwarte rijst met inktvis), Frittatas au manchego et basilic frit (frittatas met Spaanse manchego kaas en basilicum), gâteau de chèvre au miel et tomates confites (taartje met geitenkaas en zongedroogde tomaatjes), Costillas au miel (ribbetjes met honing), etc.

Je merkt: the list goes on and on! Bijna alles is er werkelijk lekker. Gelukkig krijg je dit alles aan erg democratische prijzen. Voor een luttele vier euro per gerechtje kan je al lekker smullen! Bovendien kan je de tapas ook bestellen om af te halen, dus een dikke plus voor de mensen die in Brussel wonen (jealous much)

Wij zouden zeggen, check it out & laat ons zeker weten wat je er van vond!

 

Gezellig spaans 'no frills' decor

so much tapas, so little time!

daily specials - zwarte rijst met calamares mmm...

Surprise! Wij openen een zomerbar!

Surprise! Wij openen een zomerbar!

Mosselen met venkel en mediterrane kruiden

Mosselen met venkel en mediterrane kruiden