We 💕 Extrema Outdoor BE!

We 💕 Extrema Outdoor BE!

Jullie zullen het wel al gezien hebben, maar wij hebben ons ZO goed geamuseerd afgelopen weekend! Extrema Outdoor is een jaarlijkse traditie voor ons, die we omwille van een leuk container/televisie-verhaal helaas niet hebben kunnen voortzetten vorig jaar...

Dit jaar waren we wel weer van de partij! Bedankt aan iedereen die ons is komen opzoeken voor de leuke gesprekjes, fijne dansjes en de toffe selfies die we ook nog eens via Facebook toegestuurd kregen! You guys rock! 
Ook bedankt aan de lieve meisjes van de online redactie van Hbvl om met ons het festival af te schuimen op zoek naar de lekkerste goedkope hap op het festival... het grappige resultaat daarvan kan je hier bekijken. We absolutely LOVED the delicious juicy pork buns of Wood Pizza & Grill

Nu zijn we al enkele dagen serieus aan het detoxen met groene thee en lekkere healthy foods, om de laatste desperados-restjes uit ons lichaam te doen verdwijnen. So far so good, maar vandaag is het Chloe's verjaardag, dus plannen we dat toch wel te vieren met wat lekkere wijntjes en tapas, natuurlijk! 🍷

Heel veel plezier aan iedereen die begin juli gaat feesten bij onze noorderburen op Extrema NL! Wij zijn helemaal jaloers en hopen jullie snel weer te zien op een van de volgende festivals! ;)

...of wie weet nodigen we jullie heel binnenkort wel uit bij ons voor wat zon, lekkers, strand en muziek 😯

XOXO

Chloe & Magali

 

 
 
Mosselen met venkel en mediterrane kruiden

Mosselen met venkel en mediterrane kruiden

Festival season is here!

Festival season is here!