Bowl Food Fever

Bowl Food Fever

Hi everyone!

Ons boek Bowl Food ligt nu bijna 2 weken in de winkelrekken. Zo vreemd maar ook zo leuk!

We willen jullie langs deze weg bedanken voor jullie enthousiasme en voor de lieve feedback die we krijgen. We hebben er natuurlijk hard aan gewerkt en waren razend benieuwd naar de eerste reacties! 

Echt super dat we ook een beetje in jullie eigen bowls kunnen kijken via de tags #buildyourbowl en #bowlfood ! Zo cool ;) We hebben hier zelfs een pagina gemaakt waarop we jullie leukste creaties in kommetjes delen...ter inspiratie of gewoon om even te watertanden !

Gebruik de hashtags #buildyourbowl en #bowlfood en tag ons op instagram @sistersandspice of plaats een foto op onze Facebookpagina en wie weet vind je jouw creatie hier binnenkort terug!

Wie een boek bestelde via onze site, kreeg het al gesigneerd aan huis. Maar we hebben ook goed nieuws voor wie dat niet deed! Binnenkort plannen we enkele signeersessies bij de Standaard Boekhandels zodat je toch nog een gesigneerd exemplaar kan krijgen. Omdat er nogal veel boekhandels zijn in België horen wij graag waar we best naartoe komen!

Laat ons onderaan bij de comments zeker weten in welke stad je ons het liefst ontmoet en wie weet staan wij er binnenkort met onze boeken ;)

Liefs,

Chloe & Magali

 

 

 
 
IMG_1322.JPG
Keepin' it Sweet with Anna Olson

Keepin' it Sweet with Anna Olson

Come and meet us @ Antwerpen Proeft

Come and meet us @ Antwerpen Proeft