Ons boek 'Bowl Food' komt eraan!

Ons boek 'Bowl Food' komt eraan!

We hebben weer heel goed nieuws voor jullie: 

Nog exact 2 weken en ons boek 'Bowl Food' ligt in de winkelrekken! 

In dit boek bundelden we maar liefst zestig van onze favoriete recepten. Je kan er niet alleen de populairste recepten uit Strombowli in terugvinden, maar ook enkele van onze favoriete familierecepten en gerechten die geïnspireerd zijn door onze reizen naar het buitenland. We vulden 176 pagina's met heerlijke soup bowls, small bowls, pasta bowls, big bowls & sweet bowls. Because you know... everything tastes better in a bowl!

We hopen dat jullie er net zoveel plezier aan beleven als ons en kunnen haast niet wachten op jullie reacties. 

Kunnen jullie ook al niet meer wachten? Klik dan hier om het boek vooraf te bestellen, en haal 'Bowl Food' als eerste in huis! Wij sturen je dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar op van zodra het boek beschikbaar is! 

Liefs,

Chloe & Magali

 

Verkrijgbaar bij o.a. Standaard Boekhandel en bol.com

Come and meet us @ Antwerpen Proeft

Come and meet us @ Antwerpen Proeft

Paccheri met kerstomaten en zwaardvis

Paccheri met kerstomaten en zwaardvis