Kleine Kost: op zoek naar de lekkerste adresjes in Limburg

Kleine Kost: op zoek naar de lekkerste adresjes in Limburg

We love Limburg! De afgelopen weken kon je ons volgen in de serie 'Kleine Kost' op de website van Het Belang van Limburg. We gaan voor jullie op zoek naar de lekkerste adresjes in Limburg waar je voor minder dan tien euro van een volwaardig gerecht kan smullen!

We hielden al halt bij onder andere Melk & Suiker in Maaseik en 't Goed Servies in As en gingen op pad in Dilsen-Stokkem waar het overigens prachtig vertoeven is aan de oevers van de Maas. Deze week gaan we op zoek naar lekkere pizza in Hasselt...


Benieuwd naar onze avonturen? Bekijk alle afleveringen via hbvl.be !

Oproep: Ken je zelf nog een leuk adresje met een toffe eigenaar of een sterk verhaal? Laat het ons dan zeker weten via mail of plaats een reactie onderaan de pagina! De enige vereiste? "Onder de tien euro he!"

 

 
 
Paccheri met kerstomaten en zwaardvis

Paccheri met kerstomaten en zwaardvis

Wegens succes verlengd!