Onze popup opent binnenkort!

Onze popup opent binnenkort!

Ons pop-upavontuur vorig jaar is ons zo goed bevallen dat we geen seconde twijfelden om een nieuwe pop-up te starten hier in Limburg. We hebben heel veel goesting om er weer in te vliegen. Zoals jullie weten zijn we volop bezig met de opstart van een eigen zaak, maar in afwachting daarvan kunnen jullie toch al een keer komen proeven van iets helemaal nieuws!

Op de prachtige locatie van de Japanse Tuin in Hasselt, openen we op 4 maart de nieuwe popup. Ter ere van hun 25-jarig bestaan en het Yokoso-festival, verwelkomen we jullie graag drie weken lang op het mooie domein.

Het leuke aan de pop-up vinden we de afwisseling die het met zich meebrengt. We leven ons volledig uit met een nieuw concept te bedenken, uit te werken en iets volledig nieuw op poten te zetten. De rode draad zijn de eenvoudige gerechten, bereid met verse pure producten. Hetgeen waar wij het meest van houden. Of die gerechten nu Italiaans of Aziatisch geïnspireerd zijn, de essentie blijft hetzelfde!

We hopen dat jullie er net zoveel plezier beleven als ons!

XOXO

Chloe & Magali

Klik hier voor meer info en reservaties

 

 

Manuel Wouters op bezoek in onze popup op 22/03!

San - Brussel

San - Brussel