Meet us @ boekenbeurs Antwerpen

Meet us @ boekenbeurs Antwerpen

Wat is er leuker dan op een druilerige herfstdag door hopen boeken snuisteren op zoek naar dat ene speciale exemplaar? 

Niet veel, inderdaad! Daarom dat het bij ons meestal niet blijft bij een exemplaar, maar we met moeite een hele tas vol boeken naar huis slepen. We bereiden ons al voor, want dit weekend is het het allerlaatste weekend van de 81ste boekenbeurs in Antwerpen.  Ideaal om al snel wat leuke kerstcadeautjes in te slaan voor de grote shopping craze begint.

Ruim 90 standen maken zich op voor dit groot boekenfeest waar je de nieuwste boeken kan ontdekken en kan kennismaken met bekende en minder gekende auteurs.  De stand van Uitgeverij Lannoo alleen heeft al meer dan 2000 exemplaren in de aanbieding! Ook zijn er verschillende  acts en live sessies, workshops, lezingen en speed dates. Bovendien verwelkomt de boekenbeurs honderden binnen- en buitenlandse auteurs die met plezier een persoonlijke krabbel in je boek zetten.

Wij doen vrolijk mee en kijken alvast uit naar 11 november, dan signeren we onze boeken aan stand 318, van 12u tot 13u. Hopelijk tot dan!

Week van de Smaak

Week van de Smaak

Verlengd weekend!

Verlengd weekend!