Surprise!

Eindelijk kunnen we jullie al een beetje meer vertellen over onze bezigheden in 2017! Het jaar is al erg goed begonnen, want er zijn al heel wat leuke projectjes waar we al een tipje van de sluier kunnen oplichten...

We're writing a book! 

Yep! We zijn druk in de weer met de creatie van ons hoogsteigen kookboek! Hier zal je natuurlijk alle succesrecepten van Strombowli in terugvinden, maar ook onze lievelingsrecepten en familierecepten krijgen een plaatsje in het boek. Momenteel zijn we bezig met de food fotoshoots waarvoor we samen werken met de getalenteerde Heikki Verdurme. Het is dan ook weer een droom die uitkomt om aan zo'n leuk project te werken dat we dit jaar met jullie kunnen delen. Hope you will like it!

Verder zijn we natuurlijk ook druk bezig met de opstart en het ontwerp van onze nieuwe zaak. Maar voor wie al een keer wil komen proeven van wat lekkers, hebben we nog een grote verrassing...

We're opening a popup restaurant!

Binnenkort openen we weer een pop-up restaurant! Het wordt een restaurant met een heel speciaal concept op een erg mooie locatie! Meer kunnen we jullie helaas nog niet vertellen, maar wat we wel al kunnen zeggen is dat we er naar uit kijken om jullie weer te verwelkomen en te verwennen ;)

Heel veel liefs,

Chloe en Magali

 

Ⓒ Heikki Verdurme

Linguini Carbonara

Linguini Carbonara

Busy Busy Busy