Een nieuwe start!

Een nieuwe start!

Wij kijken met veel plezier terug op een mooi half jaar waarin we keihard gewerkt en superveel geleerd hebben. Daarom willen we iedereen die in ons geloofde nog een keer enorm hard bedanken voor de steun! Zonder jullie was het ons niet gelukt.

De zomer is helaas voorbij, maar we hebben er met volle teugen van genoten. We hebben mooie plaatsen bezocht, inspiratie opgedaan in het buitenland en de leukste herinneringen gemaakt met familie en vrienden. Op deze site willen we onze leukste herinneringen van de afgelopen maanden met je delen.

En verder hebben we natuurlijk niet stilgezeten, want ondertussen staat er heel wat te gebeuren.
Hier vind je alvast meer informatie over onze toekomstige projecten en krijg je exclusieve updates over ons nieuw concept in 2017!

Kom dus zeker terug om een kijkje te nemen!

Liefs,

Chloe & Magali
 

Thai spiced pumpkin soup ♥

Thai spiced pumpkin soup ♥

Basilicum Pesto

Basilicum Pesto