Location is everything

Location is everything

Okay, we cannot hide our excitement! Na enkele maanden gevuld met rondleidingen in gebouwen, immo-kantoren afschuimen en het bekijken van honderden online zoekertjes, hebben we eindelijk een potentieel pand gevonden. Yippie-ka-yay! Eentje die alle vakjes op onze checklist aanvinkt. Perfect past binnen ons nieuw concept. En met een terras! We kregen al direct een goed gevoel bij het binnenwandelen en beginnen al weg te dromen...

Goed, back to reality. Nu moeten we nog even enkele minuscule details zoals de financiële stand van zaken en de haalbaarheid van ons project nagaan :D Nee, alles komt goed, we can feel it in the air. We kunnen haast niet wachten om te starten met onze eigen zaak binnen enkele maanden. Het begint af te korten!

Verder willen we jullie erg graag wat meer vertellen over een ander belangrijk project waar we al een tijdje aan werken. Maar daar moeten jullie stiekem nog heel even op wachten... ;)

Get ready 2017, here we come!

Gember- en honingsiroop

Gember- en honingsiroop

Homemade Habanero cocktail bitters

Homemade Habanero cocktail bitters