Relax, have some Tranquini

Relax, have some Tranquini

Monday again. Weeral file. 

Stress stress stress. Iedereen is altijd gehaast en alles moet snel gaan in ons Belgenlandje, maar het lijkt wel alsof de halve bevolking altijd weerloos vast staat op de baan. Hopelijk haal ik die afspraak nog. En die deadline. En kan ik straks nog snel even boodschappen doen tussendoor. En gebak ik net op tijd thuis om nog een rondje te gaan lopen. Hopelijk. Dat laatste daar kijk ik echt naar uit. Even helemaal weg van de wereld en m'n hoofd leegmaken.

My new Japanese tea pot! Ain't she pretty :)

De laatste tijd probeer ik meer en meer thee te drinken in plaats van koffie, als onderdeel van een gezondere levensstijl en om even helemaal te ontstressen. Ik heb zelfs een nieuwe Japanse theeset gekocht zodat ik meer thee zou drinken (& vooral niet omdat ie zo mooi is :D). Onlangs kregen we een pakketje frisdrankjes aan op basis van thee om even uit te testen. Dat komt als geroepen. Wij testten de drankjes al even voor jullie uit. 

Tranquini is een licht bruisende frisdrank die je een ontspannen, relaxt gevoel zou geven. De drank zou je ondersteunen op weg naar ontspanning en helpt je op een positieve manier omgaan met de dagelijkse stress in je leven.

 

Hoe kan een drankje dat allemaal voor elkaar krijgen? 

Tranquini bevat zuiver bronwater uit de Alpen, kruidenextracten en enkel natuurlijke ingrediënten zoals groene thee, kamille, citroenmelisse en lavendel. Deze zorgvuldig geselecteerde natuurlijke extracten zorgen voor een relaxerend effect zonder dat je er slaperig van wordt.

Verschillende onderzoeken wezen al uit dat theine uit groene thee een relaxerend effect heeft op mensen. Stress en angsten verminderen, het humeur verbetert en de focus wordt aangescherpt. Kamille heeft ook een kalmerende functie en lavendel wordt al eeuwenlang gebruikt als een behandeling voor angsten en depressies. Samen zorgen deze ingrediënten voor de ondersteuning van de fysieke conditie van het lichaam en belangrijke functies zoals de hartslag, ademhaling en zenuwstelsel ondersteunt.

Wij waren alvast benieuwd en testten twee varianten:  Tranquini Original en Tranquini Jade. Tranquini original heeft een speciale fruitsmaak, maar de favoriet van mijn zus en mij, is absoluut de 'Jade', met frisse toetsen van groene thee. Dit drankje zouden we elke dag wel kunnen drinken :)  En als het dan ook nog zorgt voor wat ontspanning en een betere focus? Bring it on! 

Benieuwd naar Tranquini? De drankjes zijn vrij verkrijgbaar bij o.a. Colruyt, Spar en Albert Heijn.

 
Tranquini Original & Tranquini jade

Tranquini Original & Tranquini jade

 
Location is everything

Location is everything

Het Feestmenu