We Love Wiener!

We Love Wiener!

Het nieuwe jaar komt eraan, het perfecte moment om goede voornemens te maken. Weet jij al wat je volgend jaar wil doen? Misschien is het wel het ideale moment om voluit voor je dromen te gaan? The sky is the limit! 

Wij gaan er alvast voor in 2017 ;)

X-mas Shopping tipπŸŽ„

WIIENER: BEKEND VANNEW YORK TOT TOKIO

Ook het lief van onze zus heeft grote plannen. Hij is de oprichter van de megaparty I love the 90’s, speelde zelf in een succesvolle groep Γ©n is scenarist voor onder meer Spitsbroers op VTM. Maar zopas schreef hij ook zijn eerste jeugdboek: Wiener!

Het boek gaat over Sam die ervan droomt om beroemd te worden met zijn muziek. Maar tijdens een promotiestunt voor zijn vader komt hij vast te zitten in een hotdogpak. Say what? :D Zo wordt Sam wereldberoemd en reist hij de wereld rond in het pak, van New York naar Tokio! Het boek is gericht naar tieners en leest supervlot. Wij zijn alvast fan!

Ben jij dus nog op zoek naar een last-minute kerstcadeautje voor je neefje of je nichtje?
Wiener is your guy!

… en misschien kan het boek jou ook wel inspireren om je dromen waar te maken! 

Happy holidays & enjoy all the good food! 

Veel liefs, 

XOXO
ChloΓ« & Magali

Meer informatie vind je op de facebookpagina en instagram van Wiener. Josje en Joy Anna Thielemans zijn blijkbaar ook al fan zoals je op instagram kan zien ;)

Happy New Year!

Happy New Year!

Siciliaanse gegrilde inktvis met munt

Siciliaanse gegrilde inktvis met munt