Catering fun & de Week van de Smaak

Catering fun & de Week van de Smaak

Afgelopen weekend trouwde een van mijn beste vriendinnen. En wij kregen de eer om de receptie van het huwelijk te verzorgen. We zorgden voor wat vegetarische hapjes gezien het bruidspaar vegetarisch is, maar ook voor wat lekkers voor de liefhebbers van vis en vlees: hummus van rode paprika, gefrituurde falafel met couscous en yoghurt, tartaar van wilde zalm met mierikswortel, en  gehaktballetjes met gember, soja en honing. De hapjes vielen gelukkig in de smaak en het werd een mooie dag voor de lovebirds ♥ 

 

 

The Gathering: invite

 

Ook volgende week hebben we een paar leuke opdrachtjes voor de boeg. Zo steken we een Italiaans feest in elkaar voor de klanten van firma Brems. 

'The Gathering' draait rond food sharing, gezelligheid, samen lachen en plezier maken, maar vooral ook rond lekker eten! We werken voor dit project samen met Witlov en kunnen haast niet wachten om al dat lekkers op tafel te toveren!

Week van de Smaak: De Smaak van Toen

 

 

Op 19 november kan je ons vinden in de bibliotheek van Beringen. Daar staat alles in het teken van herinneringen naar aanleiding van de Week van de Smaak (10/11 - 20/11). Dit jaar viert het  evenement rond eetcultuur haar tiende verjaardag en is het thema 'De Smaak van Toen'. Wij zullen er enkele hapjes presenteren die ons doen denken aan vroeger.  

Heb je op zaterdag 19 november ook even tijd voor een heerlijk hapje?
Kom dan  tussen 10 en 13 uur naar de bib van Beringen!

Bovendien kan je een leuke prijs winnen als je meedoet met de puzzelwedstrijd. 
Vul de kruiswoordpuzzel in en wie weet win jij wel een mooie prijs!

 

 
NOOK - Stockholm

NOOK - Stockholm

Stockholm Stories

Stockholm Stories