Het Feestmenu

Afgelopen weekend kon je een interview met ons lezen in Sjiek magazine. Over ons, onze band als zussen, onze familie en onze plannen voor het komende jaar. Het was vooral een grappig interview en coole fotoshoot met rauwe ingrediënten: totally out of the box, which we love!

Wat ook aan bod kwam: we zijn dit jaar ambassadrices voor het project 'Eet Meer Limburg' en ontwikkelden daarom in samenwerking met Puur Limburg een eindejaarsmenu met Limburgse streekproducten. Dit menu kan je a la Hello Fresh zelf thuis bereiden door een box met ingrediënten te bestellen bij Puur Limburg. Zo worden de producenten van deze heerlijke streekproducten ook eens in de kijker gezet en steunen we allen samen de lokale economie. Een heel leuk initiatief waar we maar al te graag aan meewerken!

Wil je zelf graag zo'n box winnen? Doe dan mee met onze fotowedstrijd op instagram!
Post je leukste kerstfoto en tag #eetmeerlimburg en @sistersandspice en wie weet val jij wel in de prijzen! De winnaar wordt op 4/12 bekendgemaakt.

Veel succes! 

XOXO

 

 

IMG_4131.JPG
IMG_4153.JPG
IMG_4156.JPG
IMG_4157.JPG
Homemade Habanero cocktail bitters

Homemade Habanero cocktail bitters

Fiesta in Sevilla

Fiesta in Sevilla