Make your skin naturally glow

Make your skin naturally glow

De huid is het grootste en belangrijkste orgaan van ons lichaam. Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan toxische stoffen zoals uitlaatgassen en UV-straling. Daarom is het super belangrijk om onze huid te beschermen. Een goeie manier om dit te doen is door de juiste voeding te kiezen en veel water te drinken. Avocado's, granaatappel, walnoten, tomaten, kiwi en pompoen zijn maar enkele van de vele gezonde voedingsmiddelen, rijk aan antioxidanten die je huid voeden met de nodige vitaminen. Bonus: they're absolutely yummy ;)

Hoewel gezonde voeding en voldoende water erg belangrijk is, kan je natuurlijk ook de juiste verzorgingsproducten geschikt voor jouw huid proberen. Deze week testte ik twee nieuwe productjes uit: het Rose Gold Elixir van Farsali & het Radiance Renewal Mask van Paula's Choice. 

Farsali: Rose Gold Elixir

Sinds een paar maanden volg ik de Amerikaanse beauty guru Farah Dhuka.
Op haar YouTube-kanaal laat ze verschillende make-up tutorials zien en toont ze DIY maskers, haarmaskers, combinaties voor betere haargroei en geeft ze reviews van beauty producten. I love her, want ze kent de nieuwste trends. Bovendien leerde ik door haar de producten van Farsali kennen, een echte hype in Amerika.

De Farsali Rose Gold Elixir is een gezichtsolie, moisturizer en anti-aging product in 1. De olie bestaat enkel uit puur natuurlijke producten zoals pompoenzaadolie, 24k goud, Vitamine E, citroengras en sinaasappel. De olie is geschikt voor alle huidtypes en zou pigmentvlekken, rimpels en stretch marks doen verdwijnen. Ook kan het product gebruikt worden als primer voor hydraterende make-up. Klinkt super, toch? 

Het elixir hydrateert, regenereert en vermindert fijne lijntjes en hyperpigmentatie. Je kan het elke dag aanbrengen op je gezicht, na het reinigen. Je kan ook een paar druppeltjes mengen met je foundation voor een mooie glans. Zelf gebruik ik het als een soort 'dagcrème' en breng ik het over heel mijn gezicht en hals aan. Een kleine tip: als ik mijn make-up aanbreng, zal ik ook altijd een druppeltje op mijn lippen verdelen. Hierdoor worden je lippen gehydrateerd en kan je je lipstick/potlood beter aanbrengen.

Vulcanic Elixir

FARSALI ELIXIRS

FARSALI ELIXIRS

Het andere Elixir waar ik het over wilde hebben is 'Vulcanic Elixir'. Deze gezichtsolie bevat maar 1 ingredient: Tamanu olie. Tamanu olie komt van de pit van de Tamanuvrucht, een vrucht die groeit op de eilanden van Polynesie in een vulkanische atmosfeer. De assen van de vulkaan bevatten enorm veel mineralen die de grond en de planten voeden.

Het Vulcanic Elixir is goed voor het voeden en herstellen van beschadigde huid. Het zou goed zijn  voor droge huid, striemen en voor littekens van acne te doen vervagen. Deze olie gebruik ik als een soort 'nachtcrème' op een gereinigde huid voor ik mijn bed in kruip.

Ik ben deze 2 gezichtsolies nu 2 weken 's morgens en 's avonds aan het gebruiken en ben super hard FAN! Mijn huid straalt en voelt heel erg gehydrateerd (ik heb een vrij droog huidtype). Een extra pluspunt van deze producten is dat ze volledig parabeenvrij zijn: natuurlijk en NIET op dieren getest! <3

De producten zijn helaas nog niet verkrijgbaar in België.
Lijkt het je wel wat? Dan kan je kan het product bestellen via de website van farsali. Helaas zijn de producten wel wat prijzig en kan je enkel betalen met een credit card. 

 

Paula's Choice: Radiance Renewal Mask
Silky super smooth skin!

Nog een vrouw waar ik fan van ben is Paula Begoun! Een Amerikaanse beauty expert die
ik leerde kennen via haar site Beautypedia toen ik weer op zoek was naar een beoordeling van een nieuwe mascara. Ze geeft er eerlijke reviews van alle soorten verzorgingsproducten van grote en kleine merken zoals L'Oreal, Ahava, Chanel, Clinique, Covergirl, Dior enzovoort. Ze kijkt of elk ingredient wel zo goed voor je is als men beweert en ze checkt of er geen schadelijke ingrediënten zoals alcohol en parfums in verwerkt worden. Keihandig!

Daarnaast heeft ze haar eigen lijn schoonheidsproducten, Paula's Choice, die ik al een hele tijd gebruik en absoluut blijf gebruiken. De producten zijn niet erg duur, je komt er super lang mee toe en ze worden gelukkig in heel Europa geleverd. Ook krijg je er altijd nog wat gratis staaltjes van andere producties bij je bestelling.

Paula's Choice beauty products

NEW: radiance renewal mask

GRATIS STAALTJES

Haar nieuwste product 'Radiance Renewal Mask' kreeg ik deze week aan en testte ik meteen een keer uit. Het masker is een zijdeachtig rijk masker voor 's nachts dat een stralende, frisse en gezonde, jonge teint belooft. Het kan zo vaak als nodig worden gebruikt en werkt de hele nacht door. Bovendien bevat het masker kalmerende en hydraterende ingrediënten die de stevigheid en textuur van je huid verbeteren. Ook is het geschikt voor alle huidtypen en 100% vrij van geur- en kleurstoffen! Dit nachtmasker zorgt voor een zacht, luxueus gevoel en geeft je een ultiem schoonheidsslaapje. Enjoy!

6 voordelen van een gezichtsmasker op een rij

Een gezichtsmasker:

  1. zorgt voor een stralende huid
  2. hydrateert en verzacht je huid
  3. verwijdert overtollig vuil en talg
  4. vermindert het uiterlijk van je porien en donkere vlekjes
  5. Heerlijk ontspannend
  6. Geeft een stralende huid

Geïnteresseerd?
Je kan het Radiance Renewal masker bestellen via de Nederlandse site van Paula's Choice.

Vietnamese Nems

Vietnamese Nems

Viva Sicilia!