Amazing Anthropologie

Amazing Anthropologie

Ranna Gill - kleurrijke designs
- copyright Ranna Gill.com

Anthropologie is simply amazing! Dit Amerikaanse merk biedt originele kleding aan voor creatieve vrouwen. De mode die je er vindt is soft & delicate, easy cool, elegant classic en modern sporty. Naast kleding vind je er ook de leukste juwelen en accessoires, meubilair, make-up en geweldige cadeautjes. So I'd definitely make it your stop next time you're in London or New York!
Heb je geen tijd voor een shopping weekend? Je kan ook lekker online shoppen op hun website!

Ik ben Antropologie eeuwig dankbaar. Dankzij hen leerde ik namelijk Ranna Gill kennen, een mode-ontwerpster die supermooie kleurrijke designs ontwerpt.

 

 

Herbaliste dress @ Brooklyn Bridge, New York

 

 

I totally fell in love with her Herbaliste dress, een zwart-groene maxi dress die je zowel in de zomer als herfst perfect kan dragen. De jurk is prachtig en romantisch maar toch apart door de donkere kleuren. Dress it up met hoge hakken, dress it down met een paar stoere boots en leren vest. Het bovenste gedeelte is strak en heel flatterend en de onderkant van de jurk is golvend en valt ontzettend mooi als je beweegt. 

My new favourite!

Viva Sicilia!

About drink festivals and food markets

About drink festivals and food markets