Feelgood Friday

Feelgood Friday

Vrijdagavond is altijd leuk. Zeker na een drukke week! Wij zetten het weekend alvast in met een lekker drankje en goeie muziek ;)

Deze week hadden we een aantal leuke projectafspraken (waarover later meer ;)) en leerden we weer wat bij op in de Hotelschool in Hasselt. Daarnaast werkten we samen met de geweldige Heikki Verdurme (great guy & even better photographer!) en zijn assistente Sarah, which was absolutely fun!

100% YeNTL

100% YeNTL

Vandaag steunen we lieve Yentl op de press release van haar nieuwe boek 100% Yentl. Ze geeft zich volledig bloot in dit boek waarin ze vertelt over haar moeilijke strijd tegen anorexia. Dapper van haar om zo'n persoonlijk verhaal te vertellen over haar eetstoornis.

Hoewel wij houden van alles wat met eten te maken heeft, begrijpen we natuurlijk heel goed dat veel meisjes kampen met onzekerheden en eetproblemen. Net daarom vinden we het mooi van Yentl dat ze andere meisjes een hart onder de riem wil steken met haar boek. We hopen dat haar nieuwe boek andere meisjes kan helpen en ze het taboe dat op eetstoornissen heerst toch een beetje kan doorbreken.

Verder gaan we dit weekend weer op zoek naar een geschikte locatie voor onze eigen zaak en hopen we een kijkje te nemen op de nieuwe Mercado in Antwerpen!

& waar gaan jullie dit weekend op pad?

XO 

Chloe & Magali

 

About drink festivals and food markets

About drink festivals and food markets

Healthy Mushroom Quinoa

Healthy Mushroom Quinoa