Happy New Year!

Zo dat was het dan. Het jaar 2016 zit er op. En dat hebben we goed gevierd!  Hopelijk was jullie eindejaar net zo leuk was als dat van ons! #eindelijkuitgeslapen

Het was voor ons een jaar vol veranderingen maar vooral een erg leuk jaar, gevuld met nieuwe ervaringen, nieuwe kansen en nieuwe vrienden. Via deze weg willen we jullie bedanken voor al jullie nieuwjaarswensen, -berichtjes en -mailtjes maar vooral voor jullie onvoorwaardelijke steun het afgelopen jaar.

We Love Wiener!

Het nieuwe jaar komt eraan, het perfecte moment om goede voornemens te maken. Weet jij al wat je volgend jaar wil doen? Misschien is het wel het ideale moment om voluit voor je dromen te gaan? The sky is the limit! 

Wij gaan er alvast voor in 2017 ;)

Location is everything

Okay, we cannot hide our excitement! Na enkele maanden gevuld met rondleidingen in gebouwen, immo-kantoren afschuimen en het bekijken van honderden online zoekertjes, hebben we eindelijk een potentieel pand gevonden. Yippie-ka-yay! 

Relax, have some Tranquini

Monday again. Weeral file. 

Stress stress stress. Iedereen is altijd gehaast en alles moet snel gaan in ons Belgenlandje, maar het lijkt wel alsof de halve bevolking altijd weerloos vast staat op de baan. Hopelijk haal ik die afspraak nog. En die deadline. En kan ik straks nog snel even boodschappen doen tussendoor. En gebak ik net op tijd thuis om nog een rondje te gaan lopen. Hopelijk. Dat laatste daar kijk ik echt naar uit. Even helemaal weg van de wereld en m'n hoofd leegmaken.

Fiesta in Sevilla

Een van de mooiste reizen die we tot nu toe maakten, was een rondreis door Andalusia. Het zuidelijkste deel van Spanje waar de zon altijd schijnt en de mensen altijd gelukkig lijken, is een echte trekpleister voor toeristen die van zon, zee, cultuur en lekker eten houden. Andalusia stond al lang op onze bucket list. En in juni, na een drukke periode van televisie en belangstelling, genoten we van de rust die de regio te bieden heeft.

Aloha!

Wat een week! De afgelopen dagen rennen we van project naar project en koken we tot in de vroege uurtjes. Leuk! En nog leuker als we alle positieve reacties horen :) Duizendmaaldank daarvoor <3

The Italian Gathering

Deze week kookten we voor de eerste keer een Italian sharing dinner voor een vijftigtal genodigden van Brems Doors. We begonnen met wat schuimwijn en aperitiefhapjes, gevolgd door verschillende antipasti die we serveerden op, hoe kan het ook anders, houten planken van bij Brems. Auberginerolletjes met pistachepesto, gevulde champignons, parmaham, pecorino, Siciliaanse olijven, huisgemaakte focaccia, een tomatendip enzovoort. Plenty to go around

NOOK - Stockholm

Acht uur. Zaterdagavond. Geen reservatie. 
Na een dagje shoppen in de stad, zijn we op zoek naar een leuke plek om iets te eten. Zo kwamen we voorbij dit leuk restaurantje. Er werd ons verteld dat de kans klein was om nog een tafeltje te bemachtigen dus we wilden al bijna verder gaan. Tot de gastheer ons terugriep. Een koppel was niet komen opdagen en zo kregen we alsnog een plaatsje. Gelukkig, zou later blijken. Want hoe lekker is het daar bij Nook!

Catering fun & de Week van de Smaak

Afgelopen weekend trouwde een van mijn beste vriendinnen. En wij kregen de eer om de receptie van het huwelijk te verzorgen. We zorgden voor wat vegetarische hapjes gezien het bruidspaar vegetarisch is, maar ook voor wat lekkers voor de liefhebbers van vis en vlees: hummus van rode paprika, gefrituurde falafel met couscous en yoghurt, tartaar van wilde zalm met mierikswortel, en  gehaktballetjes met gember, soja en honing. De hapjes vielen gelukkig in de smaak en het werd een mooie dag voor de lovebirds ♥

Stockholm Stories

De hoofdstad van Zweden is er eentje om in te kaderen. Stockholm wordt gezien als een van de mooiste steden van de wereld en ligt tussen de mooiste meren die tot aan de Baltische zee reiken. Het glinsterende water en de verschillende eilanden geven Stockholm haar unieke karakter. Overal waar je kijkt is er water. In de zomer kan je zwemmen in de meren en in de winter kan je schaatsen op het bevroren water. How cool is that! 

Make your skin naturally glow

De huid is het grootste en belangrijkste orgaan van ons lichaam. Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan toxische stoffen zoals uitlaatgassen en UV-straling. Daarom is het super belangrijk om onze huid te beschermen. Een goeie manier om dit te doen is door de juiste voeding te kiezen en veel water te drinken. Avocado's, granaatappel, walnoten, tomaten, kiwi en pompoen zijn maar enkele van de vele gezonde voedingsmiddelen, rijk aan antioxidanten die je huid voeden met de nodige vitaminen. Bonus: they're absolutely yummy ;)

Natuurlijk gaat ons eerste bericht in deze rubriek over onze wondermooie reis naar het mooie Sicilië. Omdat we hen niet genoeg kunnen bedanken namen we onze teamleden mee op een snoepreisje naar dit mooie eiland. Zonder hun hard work en motivatie hadden we het natuurlijk nooit zo ver geschopt in de wedstrijd!

Amazing Anthropologie

Anthropologie is simply amazing! Dit Amerikaanse merk biedt originele kleding aan voor creatieve vrouwen. De mode die je er vindt is soft & delicate, easy cool, elegant classic en modern sporty. Naast kleding vind je er ook de leukste juwelen en accessoires, meubilair, make-up en geweldige cadeautjes. So I'd definitely make it your stop next time you're in London or New York! 
Heb je geen tijd voor een shopping weekend? Je kan ook lekker online shoppen op hun website!

About drink festivals and food markets

Jeneverfeesten Hasselt

Het afgelopen weekend kon je terecht in Hasselt voor de jaarlijkse jeneverfeesten. In het stralende herfstzonnetje konden de bezoekers proeven van talloze jenevers en lekkere hapjes. Naast jenever in alle smaken en kleuren, kon je er terecht voor muziek, dans, tentoonstellingen, straattheater en de ondertussen traditionele kelnerloop waarbij obers met een plateau en fles jenever door de stad racen. Wij namen zondag ook een kijkje op dit feest waar de drank rijkelijk vloeit en de drinkliedjes door de straten galmen...

Feelgood Friday

Vrijdagavond is altijd leuk. Zeker na een drukke week! Wij zetten het weekend alvast in met een lekker drankje en goeie muziek ;)

Deze week hadden we een aantal leuke projectafspraken (waarover later meer ;)) en leerden we weer wat bij op in de Hotelschool in Hasselt. Daarnaast werkten we samen met de geweldige Heikki Verdurme (great guy & even better photographer!) en zijn assistente Sarah, which was absolutely fun!

SALTIE - Sandwich heaven

In New York en zin in een broodje? Head over to Saltie!

Een tijdje geleden maakten we een wandeling door het mooie Brooklyn en stuitten we op dit een piepkleine hole-in-the-wall zaakje.

Saltie heeft maar enkele stoelen en een beperkt menu waarop je broodjes vindt met heerlijk ongewone smaakcombinaties. Elk broodje zit vol verse, lekkere ingrediënten die je beslist nog nooit samen proefde. 

HIP WITH HENNA

Ink?

Meer en meer mensen houden van inkt op hun lichaam. Ook wij denken er stiekem wel eens over om een tatoeage te laten zetten. Een tattoo is namelijk erg mooi en de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is wel enorm pijnlijk en heel erg duur. De laatste tijd moet het ook allemaal groot, zwart en opvallend zijn, denk maar aan de blackout tattoos van de laatste jaren... heavy stuff! 
 

Toch vinden veel vrouwen een kleine, elegante tattoo op een mooie plaats toch nog altijd heel mooi. 

Een nieuwe start!

Wij kijken met veel plezier terug op een mooi half jaar waarin we keihard gewerkt en superveel geleerd hebben. Daarom willen we iedereen die in ons geloofde nog een keer enorm hard bedanken voor de steun! Zonder jullie was het ons niet gelukt.

De zomer is helaas voorbij, maar we hebben er met volle teugen van genoten. We hebben mooie plaatsen bezocht, inspiratie opgedaan in het buitenland en de leukste herinneringen gemaakt met familie en vrienden. Op deze site willen we onze leukste herinneringen van de afgelopen maanden met je delen.